Varsel

Denne hjemmeside eller dens tredjepartsværktøjer bruger cookies, som er nødvendige for at det fungerer og kræves for at nå det formål, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.
Ved at lukke dette banner, ruller denne side, klikker på et link eller fortsætter med at søge i øvrigt, accepterer du brugen af cookies.

LEVERINGSPOLITIK

1. Generelle oplysninger

Alle ordrer er underlagt produkttilgængelighed. Hvis en vare ikke er på lager på det tidspunkt, hvor du bestiller, vil vi give dig besked og refundere dig det samlede beløb af din ordre ved hjælp af den oprindelige betalingsmetode.

2. Leveringssted

Varer, der tilbydes på vores hjemmeside, er kun tilgængelige for levering til hus og kontoradresser. Vi leverer ikke til postkasser. Vi accepterer også ordrer fra internationale kunder, der kun leverer til hus- og kontoradresser. Enhver forsendelse uden for vores udvalgte lande (provinser eller stater) er ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

3. Leveringstid

Anslået leveringstid vil blive givet til dig, når din bestilling er placeret. Leveringstider er estimater og påbegyndes fra afsendelsesdatoen, i stedet for datoen for ordren. Leveringstider skal kun bruges som vejledning og er underlagt accept og godkendelse af din ordre.

Medmindre der er usædvanlige omstændigheder, gør vi alt for at opfylde din ordre inden for [15] arbejdsdage efter datoen for din bestilling. Forretningsdag betyder mandag til fredag, undtagen helligdage. Bemærk venligst, at vi ikke sender på søndagen.

Leveringsdato kan variere på grund af fragtpraksis, leveringssted, leveringsmetode og de bestilte varer. Produkterne kan også leveres i separate forsendelser.

4. Leveringsvejledning

Du kan levere særlige leveringsinstruktioner på vores hjemmeside.

5. Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger er baseret på vægten af din ordre og leveringsmetoden. For at finde ud af, hvor meget din ordre vil koste, skal du blot tilføje de varer, du gerne vil købe til din indkøbsvogn, og gå videre til siden med checkout. Én gang i kassen vises fragtomkostninger.

Yderligere fragtgebyrer kan gælde for fjerntliggende områder eller for store eller tunge varer. Du vil blive underrettet om eventuelle gebyrer på checkout siden.

Omsætningsafgift opkræves i henhold til land, provins eller område, som varen sendes til.

6. Beskadigede genstande i transport

Hvis der er nogen skade på emballagen ved levering, kontakt os straks på customerservice@badmintonfootworktrainer.com.

7. Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om levering og forsendelse eller din ordre, bedes du kontakte os på customerservice@badmintonfootworktrainer.com.