Notis

Laman web kami atau alat pihak ketiga menggunakan kuki, yang diperlukan untuk berfungsi dan diperlukan untuk mencapai tujuan agar kami dapat meningkatkan pengalaman anda di laman web kami.
Dengan menutup sepanduk ini, menatal halaman ini, mengklik pautan atau terus melayari sebaliknya, anda bersetuju dengan penggunaan cookies.

POLISI PENGHANTARAN

1. Maklumat Am

Semua pesanan tertakluk kepada ketersediaan produk. Sekiranya item tidak berada dalam stok semasa anda membuat pesanan anda, kami akan memaklumkan anda dan mengembalikan jumlah pesanan anda dengan menggunakan kaedah pembayaran asal.

2. Lokasi Penghantaran

Item yang ditawarkan di laman web kami hanya tersedia untuk penghantaran ke alamat rumah dan pejabat. Kami tidak akan menghantar ke kotak pos. Kami juga menerima pesanan daripada pelanggan antarabangsa yang dihantar ke alamat rumah dan pejabat sahaja. Sebarang penghantaran di luar negara kita (wilayah atau negeri) tidak tersedia pada masa ini.

3. Masa penghantaran

Masa anggaran masa penghantaran akan diberikan kepada anda sebaik sahaja pesanan anda diletakkan. Masa penghantaran adalah anggaran dan bermula dari tarikh penghantaran, bukannya tarikh pesanan. Masa penghantaran hendaklah digunakan sebagai panduan sahaja dan tertakluk kepada penerimaan dan kelulusan pesanan anda.

Kecuali terdapat keadaan luar biasa, kami berusaha untuk memenuhi pesanan anda dalam masa [15] hari perniagaan dari tarikh pesanan anda. Hari perniagaan bermakna hari Isnin hingga Jumaat, kecuali hari cuti. Harap maklum bahawa kami tidak menghantar pada [Ahad].

Tarikh penghantaran mungkin berbeza-beza kerana amalan perkapalan pembawa, lokasi penghantaran, kaedah penghantaran dan item yang dipesan. Produk juga boleh dihantar dalam penghantaran berasingan.

4. Arahan Penghantaran

Anda boleh memberikan arahan penghantaran khas pada halaman daftar keluar dari laman web kami.

5. Kos Penghantaran

Kos penghantaran adalah berdasarkan berat pesanan anda dan kaedah penghantaran. Untuk mengetahui berapa banyak pesanan anda akan dikenakan biaya, mudah tambah item yang ingin anda beli ke keranjang anda, dan teruskan ke halaman checkout. Sekali di skrin keluar, caj penghantaran akan dipaparkan.

Caj penghantaran tambahan mungkin dikenakan ke kawasan terpencil atau barangan besar atau berat. Anda akan dimaklumkan mengenai sebarang bayaran pada halaman checkout.

Cukai jualan dikenakan mengikut negara, wilayah atau wilayah yang mana item tersebut dihantar.

6. Item yang rosak dalam Pengangkutan

Jika terdapat sebarang kerosakan pada pembungkusan semasa penghantaran, hubungi kami dengan segera di customerservice@badmintonfootworktrainer.com.

7. Soalan

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai penghantaran dan penghantaran atau pesanan anda, sila hubungi kami di customerservice@badmintonfootworktrainer.com.