Merk op

Deze website of haar externe tools maken gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren en die nodig zijn om de doelen te bereiken, zodat we uw ervaring op onze sites kunnen verbeteren.
Door deze banner te sluiten, door deze pagina te scrollen, op een link te klikken of verder te gaan met browsen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Sure-Step Voetenwerktrainer MODEL 6PLCDSD

Nieuw product

6-positie voetenwerktrainer. Badminton-spelsimulatie

Het pakket bevat: 1 bedieningspaneel, 6 drukknopkast, een batterijhouder, 2 sets 10 voet lange kabels, 2 sets 20 voet lange kabels en 2 sets 30 voet lange kabels.

Batterijen en statief zijn niet inbegrepen.

Meer details

AUD$1,509.03

Meer informatie

Voetenwerk is het belangrijkst in badminton, en de meeste spelers lijken het over het hoofd te hebben gezien. Sure-Step Footwork-trainer helpt je om je fysieke conditie, uithoudingsvermogen, timing, snelheid, anticipatie en reactie te verbeteren.

Waardevolle tool voor het ontwikkelen van voetenwerkvaardigheden, behendigheid en snelheid. Prestatiewaardering en gegevens bewaard voor elke training. Pre wedstrijd fitness evaluatie en identificatie van kracht en zwakte in de richting van voetenwerk beweging.Download