Notis

Laman web kami atau alat pihak ketiga menggunakan kuki, yang diperlukan untuk berfungsi dan diperlukan untuk mencapai tujuan agar kami dapat meningkatkan pengalaman anda di laman web kami.
Dengan menutup sepanduk ini, menatal halaman ini, mengklik pautan atau terus melayari sebaliknya, anda bersetuju dengan penggunaan cookies.

Sure-Step Footwork Pelatih MODEL 6PLCDSD

Produk baru

6 kedudukan pelatih footwork. Simulasi permainan Badminton

Pek mengandungi: 1 panel kawalan, 6 butang butang tolak, pemegang bateri, 2 set wayar panjang 10 kaki, 2 set wayar panjang 20 kaki dan 2 set wayar panjang 30 kaki.

Maklumat lanjut

AUD$1,509.03

Maklumat lanjut

Footwork adalah yang paling penting dalam badminton, dan kebanyakan pemain nampaknya mengabaikan aspek latihan ini . Trainer Sure-Step Footwork akan membantu anda memperbaiki keadaan fizikal anda, daya ketahanan di gelanggang badminton, masa, kelajuan, jangkaan dan tindak balas.

Alat yang penting untuk membangunkan kemahiran footwork, ketangkasan dan kelajuan. Penilaian prestasi dan data yang disimpan untuk setiap latihan. Pra penilaian kecergasan persaingan dan pengenalan kekuatan dan kelemahan ke arah pergerakan footwork.

Muat turun